Hold & Træning

Vi løber tirsdage kl 17.30 og lørdage kl 9.00 fra Prøvehallen, Porcelænstorvet 4, 2500 København.

Vi starter altid med fælles opvarmning for alle, før holdende løber ud hver for sig. Distancerne finder du herunder punktet HOLDPLANER, hvor du kan se sæsonens planlagte program for de tre hold.

Udover de to faste løbedage tilbyder klubben også fælles styrketræning torsdage kl 17.30 i Søndermarken. Om torsdagen mødes vi ved indgangen til Søndermarken, ved Valby Langgade.

Slow Fox

Slowfox er holdet man kan starte på som nybegynder og ny i “Valbyløberne” & efter en længere løbepause eller diverse skader. Vi har ikke en fast dagsorden, men planlægger løbende efter dem, der løber på holdet. 

Vi løber ca. fra 4-6 km (tiden ca. 7 min pr. km) hver tirsdag kl. 17.30, hvor vi starter med lidt opvarming, derefter løber vi afsted og tager individuelt hensyn til hinanden. Alle er velkomne.

Vel mødt!

Anette
Tanja

Run for Fun

Se vores træningsplan her

Run for Fun er holdet for motionister der kan løbe min. 5 km, vi løber i tempo 6.30 – 6.45. Tirsdagstræningen består typisk af intervaltræning, bakketræning, styrketræning og fartlege og en kort løbetur, vi er ude i ca. 1 time. Vi har fokus på løbeteknik og løbestil, ting der kan gøre det lettere for os at komme igennem 10 km.

Lørdag har vi længere ture på programmet, men ruten lægges så man nemt kan afkorte sin tur. Målet er at alle skal kunne løbe min. 10 km.
Har du løbet alene og gerne vil løbe med i en klub og få gode løbekammerater er vi et godt udgangspunkt. Der er planlagt træning og ruter og der er flere løb vi deltager fælles i.

Mette
Janette
Nikoline

Hold Fællesskabet

Vi kører ligesom Run for Fun med temauger her fra sæsonstart. Derudover har vi sat en overordnet målsætning, der hedder ‘forbedre din 10 km tid’: Fordi en god og hurtig 10 kilometer, er et rigtigt godt fundament, hvis ambitionen er, at løbe hurtigt på halvmarathon og marathondistancen.

Tirsdagene har vi afsat til tematræning og det første tema vi kaster os ud i, er korte intervaller, derefter bakkeintervaller og til sidst de lidt længere intervaller. Dvs vi bygger hele tiden på. Cirka hver 3- 4 uge laver vi en tempo-testtur: ud 15 min og hjem 15 min med ca 12 min opvarmning og afjogning. To dage har vi afsat til hvordan man kan bruge pulstræning.

Lørdagen er mere almindeligt løb, mellem 8 og 13 km, altså ikke de helt lange ture (som kommer senere på året og til vinter).

Nogle af lørdagsturene løber vi i moderat tempo og andre i roligt tempo. Der vil kunne forekomme, at vi deler holdet op i to, hvis det er hensigtsmæssigt.

Vi forudsætter at man, for at forbedre sin 10 km tid, løber 3 gange om ugen og vi har jo heldigvis træningstilbud tirsdag, torsdag og lørdag. Men man er naturligvis velkommen til at være med til træningen uden at løbe 3 gange om ugen.

Sophine
Christian
Claus
Laura
Janne
Rul til toppen