Valbyløberne

Nok den hyggeligste løbeklub i København

Hold & Træning

Vi løber tirsdage kl 17.30 og lørdage kl 9.00 fra Prøvehallen, Porcelænstorvet 4, 2500 København.

Vi starter altid med fælles opvarmning for alle, før holdende løber ud hver for sig. Distancerne finder du herunder punktet HOLDPLANER, hvor du kan se sæsonens planlagte program for de tre hold.

Udover de to faste løbedage tilbyder klubben også fælles styrketræning torsdage kl 17.30 i Søndermarken. Om torsdagen mødes vi ved indgangen til Søndermarken, ved Valby Langgade.

Slow Fox

Slowfox er holdet man kan starte på som nybegynder og ny i “Valbyløberne” & efter en længere løbepause eller diverse skader. Vi har ikke en fast dagsorden, men planlægger løbende efter dem, der løber på holdet. 

Vi løber ca. fra 4-6 km (tiden ca. 7 min pr. km) hver tirsdag kl. 17.30, hvor vi starter med lidt opvarming, derefter løber vi afsted og tager individuelt hensyn til hinanden. Alle er velkomne.

Vel mødt!

Run for Fun

Se vores træningsplan her

Run for Fun er holdet for motionister der kan løbe min. 5 km, vi løber i tempo 6.30 – 6.45. Tirsdagstræningen består typisk af intervaltræning, bakketræning, styrketræning og fartlege og en kort løbetur, vi er ude i ca. 1 time. Vi har fokus på løbeteknik og løbestil, ting der kan gøre det lettere for os at komme igennem 10 km.

Lørdag har vi længere ture på programmet, men ruten lægges så man nemt kan afkorte sin tur. Målet er at alle skal kunne løbe min. 10 km.
Har du løbet alene og gerne vil løbe med i en klub og få gode løbekammerater er vi et godt udgangspunkt. Der er planlagt træning og ruter og der er flere løb vi deltager fælles i.

Hold Fællesskabet

Hold Fællesskabet er for dig, der kan løbe min. 10 km med et tempo på 6.00 og hurtigere. Vi planlægger vores træning efter klubbens fokusløb, der er CPH Half i september og ADAC Halvmarathon (Hannover) i april. Der vil være mulighed for at lægge km på, hvis målet er en hel marathon.

Vi er i øjeblikket 5 trænere på holdet, der planlægger træningen i fællesskab og med udgangspunkt i egen formåen. Da der er stor forskel på deltagernes pace, tilrettelægger vi træningen ud fra et socialt koncept, men med plads til fri leg, så alle kan være med indenfor målgruppen. Vores motto er: Sammen ud, sammen hjem.

Tirsdage skifter vi mellem 10 km løb og intervaltræning. Lørdage løber vi 10-17 km under hensyntagen til diverse arrangementer i eller udenfor klubben, fx løb eller klubarrangement. Ruterne er varierede, og der vil altid være mulighed for at strække ud for de hurtige og korte ruten af for de, der ikke skal løbe det planlagte antal km. 

Torsdagstræning

Jeg hedder Sebastian, og jeg er så heldig at have fået lov til at stå for torsdags træningen fremadrettet

Derfor kommer jeg lige med et kort opslag omkring mig selv, og de tanker jeg har til torsdags træningen.

Jeg har undervist målgruppen 40-65 år i funktionel bevægelse i 5 år, med formålet om at styrke kroppen som en helhed og arbejde skadesforebyggende.

Derudover har jeg undervist i atletik i 8 år, hvilket har givet mig en stor vifte at øvelser der kan styrke kroppen med mange forskellige indgangsvinkler. (Min spidskompetence er løb)

Til sidst er jeg uddannet indenfor idræt og sundhed, med fokus på innovativ bevægelse, som jeg på nuværende tidspunkt bygger sammen med studiet som folkeskole lærer.

Jeg arbejder normalt med tanken om at hele kroppen skal i gang, men kører til tider også fokuserede træninger mod et specifikt tema (som godt kan ønskes af jer).

Jeg håber at se mange af jer de kommende torsdage.

Hilsen Sebastian

Sebastian
Rul til toppen