VELKOMMEN TIL
VALBYLØBERNE

Vi er en klub for alle der har lyst til at løbe i godt selskab. Vi er godt 100 medlemmer der løber gader og den lokale natur tynd, og som lægger stor vægt på at det skal være både sjovt, sundt og socialt at løbe. Vi har tre løbehold, der hver løber to gange om ugen, og hvor der er plads til at alle kan være med, afhængig af distance og tempo.

Vi løber hver tirsdag og lørdag fra Prøvehallen ved Spinderiet – om torsdagen er der styrketræning i Søndermarken. Læs mere her

Du er velkommen til at løbe med et par gange inden du beslutter dig for, om du vil melde dig ind i vores klub.

Løbehold

Foreningen tilbyder 3 løbehold som har tilknyttet hver deres trænergruppe
baseret på 3 forskellige løbetempi.

Slow Fox

Holdet for dig, der ikke har løbet før eller har holdt en længere pause.

Vi løber ca. fra 4-6 km (tiden ca. 7 min pr. km) hver tirsdag kl. 17.30, hvor vi starter med lidt den fælles opvarmning, derefter løber vi afsted og tager individuelt hensyn til hinanden. Alle er velkomne.

Run for Fun

Holdet for motionister der kan løbe min. 5 km, vi løber i tempo 6.30 – 6.45 pr. km. Tirsdags-træningen består typisk af inter-valtræning, bakketræning, styrketræning og fartlege og en kort løbetur, vi er ude i ca. 1 time. Vi har fokus på løbeteknik og løbestil, ting der kan gøre det lettere for os at komme igennem 10 km.

Hold Fællesskabet 

Holdet med målsætningen ‘forbedr din 10 km tid’: Fordi en god og hurtig 10 kilometer, er et rigtigt godt fundament, hvis ambitionen er, at løbe hurtigt på halvmarathon og marathon-distancen. Løb med hvis du kan løbe tempo 6.00 pr. km eller hurtigere.

Er du i tvivl om vi er den løbe-makker du leder efter?

Send os en besked!

Vi vil gerne svare på spørgsmål om foreningen, træningerne, kulturen, sammenholdet og hvad end du ellers kan finde på at spørge os om

Billigt medlemsskab

Som medlem af Valbyløberne betaler du kun 350,- for et halvt år.

Reg. 1551 – Konto nr. 10748461
Mobilepay: 53470

Følg med på Facebook!

1 day ago

Jeg har fået lov, at være vikar på torsdagstræningen. Som vi plejer, når vi både styrke- og løbetræning med bakkeløb, squats og coretræning i de smukke grønne omgivelser i Søndermarken.
Husk endelig vand … det bliver varmt ☀️🏃‍♀️🏃‍♂️Vi ses
Se mereSe mindre
View on Facebook

2 days ago

Run for Fun, tak for en dejlig tur ☀️😎💦 Se mereSe mindre
View on Facebook

3 days ago

I morgen skal Run for Fun ud på en tirsdags-6’er, rundt om Lundbeck.
Vi ses! ☀️🏃‍♀️🏃‍♂️
Se mereSe mindre
View on Facebook

3 days ago

Hold Fællesskabet tilbyder i morgen en tur til Valby og Frederiksberg med indlagt bakketræning 🤸🏃‍♀️🏃🏃‍♀️🏃😎☀️🍀 Se mereSe mindre
View on Facebook
Rul til toppen