Tur til Hedeland Naturpark

Kære Valby-løbere,

Turen til Hedeland Naturpark lørdag var fremragende. Vi var en lille flok på 8 mennesker, og havde godt med kørelejlighed. Tak til Klaus, Christian og Bettina for at transportere os sikkert til parken.

Hedeland er et dejligt bakket terræn (bare rolig, det er stadig Danmark!) med flotte seværdigheder på ruten. Bl.a. løb vi rundt om Skibakken i Hedeland, Danmarks største. Vi kom også forbi Amfiteatret, hvor vores gode arrangører havde lagt strategiske pauser ind på bunden og toppen, så vi rigtigt kunne se seværdighederne.

Endvidere så vi vinmarker, heste og Hedelands mystiske netværk af mikroskopiske togstationer, som eftersigende er i brug.

Selv med alt dette løbe-turisme, så var der stadig tid til gode snakke på ruten med hele gruppen. Det blev f.eks. rimeligt tydeligt for gruppen med alle mine spørgsmål, at jeg nok ikke er den der står mest på ski ?.

Selv om det regnede kraftigt lørdag morgen, endte vi med at løbe hele vores tur i tørvejr og godt med sol. Gruppen var enige om, at arrangementer som dette skal vi arbejde for at få flere af. Her er et tip, at hvis I kender et sted og navnligt kender en rute (så vi ikke er i tvivi om hvor vi skal løbe hen), så må I meget gerne melde ind.

Tak til Christian og Bibi for supergod forberedelse. De havde været i Hedeland i forvejen og gået ruten, så vi fuldstændigt undgik svinkeærinder.

Kh

Jesper