Slow Fox 
Slowfox er holdet man kan starte på som nybegynder og ny i “Valbyløberne” & efter en længere løbepause eller diverse skader. Vi har ikke en fast dagsorden, men planlægger løbende efter dem, der løber på holdet. 

Vi løber ca. fra 4-6 km (tiden ca. 7 min pr. km) hver tirsdag kl. 17.30, hvor vi starter med lidt opvarming, derefter løber vi afsted og tager individuelt hensyn til hinanden. Alle er velkommen.

Vel mødt 

Trænere: Annette og Nina

 

 

 

 

 

 

 

Run for Fun
Run for Fun er holdet for motionister der kan løbe min. 5 km, vi løber i tempo 6.30 – 6.45. Tirsdagstræningen består typisk af intervaltræning, bakketræning, styrketræning og fartlege og en kort løbetur, vi er ude i ca. 1 time. Vi har fokus på løbeteknik og løbestil, ting der kan gøre det lettere for os at komme igennem 10 km.

Lørdag har vi længere ture på programmet, men ruten lægges så man nemt kan afkorte sin tur, Målet er at alle skal kunne løbe min. 10 km.
Har du løbet alene og gerne vil løbe med i en klub og få gode løbekammerater er vi et godt udgangspunkt. Der er planlagt træning og ruter og der er flere løb vi deltager fælles i.

Trænere: , Line D, Mette, Nikoline og Jeanette

 

 

 

 

 

 

Hold Fællesskabet 
Vi kører ligesom Run for Fun med temauger her fra sæsonstart. Derudover har vi sat en overordnet målsætning, der hedder ‘forbedre din 10 km tid’: Fordi en god og hurtig 10 kilometer, er et rigtigt godt fundament, hvis ambitionen er, at løbe hurtigt på halvmarathon og marathondistancen.

Tirsdagene har vi afsat til tematræning og det første tema vi kaster os ud i, er korte intervaller, derefter bakkeintervaller og til sidst de lidt længere intervaller. Dvs vi bygger hele tiden på. Cirka hver 3- 4 uge laver vi en tempo-testtur: ud 15 min og hjem 15 min med ca 12 min opvarmning og afjogning. To dage har vi afsat til hvordan man kan bruge pulstræning.
Lørdagen er mere almindeligt løb, mellem 8 og 13 km, altså ikke de helt lange ture (som kommer senere på året og til vinter).
Nogle af lørdagsturene løber vi i moderat tempo og andre i roligt tempo. Der vil kunne forekomme, at vi deler holdet op i to, hvis det er hensigtsmæssigt.
Vi forudsætter at man, for at forbedre sin 10 km tid, løber 3 gange om ugen og vi har jo heldigvis træningstilbud tirsdag, torsdag og lørdag. ?‍♀️??‍♂️Men man er naturligvis velkommen til at være med til træningen uden at løbe 3 gange om ugen?
Bemærk at Hold Fællesskabets plan kun strækker sig til slut oktober.
 
Se holdets træningsplan  Hold Fællesskabet træning
 
Trænere: Christian, Sophine, Janne, Claus
 
Hannover Christian

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Janne-819x1024.jpg