Se en ironman fra et væske-depot – 24. august

Igen i år har Valbyløberne meldt sig til at stå for væske-depotet ved Langebro til KMD Ironman under triatleternes maratonløb. I lighed med sidste år har vi indgået et samarbejde med Enghave Volleyballklub og Natteravnene Valby Centrum om i fællesskab at stå for væskedepotet. Dette skulle gerne skulle sikre, at vi også i år er hjælpere nok i spidsbelastningen.

Arrangementet kræver omkring 40-45 hjælpere som er fordelt over hele dagen. Det store antal skulle gerne sikre, at alle får mulighed for pauser og udskiftning af arbejdsopgaver i løbet af dagen. Der skal bruges ca. 10 hjælpere til at starte op søndag morgen (opbygning af depotet). Herefter møder flertallet af hjælpere op kl. 12. Spidsbelastningen er fra kl.14 til 20, mens mængden af hjælpere svinder lige så stille ind igen mellem 18-20. Der skal gerne være 7-10 personer til at lukke depotet ned mellem kl. 20-23.

Vi håber at rigtig mange Valbyløbere er friske på at arbejde lidt penge ind til klubben, spørg evt. kærester, ægtefæller, venner og børn (over 15 år) om de har lyst til at give en hånd med. Nedenstående skema viser forskellige tidsintervaller for bemanding af dagen. I afgør selv hvor lang arbejdsdagen skal være, hvis tidsintervallerne ikke passer, så mail det tidsrum du kan hjælpe.

Der vil være mad og drikke under hele forløbet og forhåbentlig musik, varme og solskin til arbejdet. Forvent dog hverken oksehøjreb eller waldorfsalat serveret på mågestellet 😉

Kom og vær med til at støtte din klub, få en fed oplevelse, støt de seje jernmænd/kvinder, og mød nye mennesker uden for klubregi J

Vi glæder os til høre fra Jer hurtigst muligt på ld@revidata.com – svarfrist: 31/7 2014 klokken 23.59.59!

 

Tidsrum Kl. 9-12 Kl. 12-16 Kl. 16-20 Kl. 20-23
Navn

Hilsen Ironman-juntaen

Sanne Skovborg, Line Faxø, Peer Kure og Lene Daugbjerg