En tidlig lørdag morgen kl. 6.45 var der dikteret mødetid foran klubhuset Prøvehallen. Chaufførerne mødte op med renvaskede og nidkært støvsugede biler. Alle mødte op med smil, store forventninger og et stænk af morgenfriskhed i solen. Karavanen lagde fra land og kom sikkert frem til M/F Benediktes morgenbuffet. Der bredte sig hurtigt en opfattelse af, at bacon ER vigtigt når man skal løbe næste dag. Så Valbyløberne kaprede langbordet som stod lige omkring en meter fra stablen af gennemstegt Scanlines-bacon.

Velankommet til vores hotel blev værelserne fordelt og i samlet trop afhentede vi vores startnumre. De sidste mentale diskussioner om distancen skulle klares, og bagefter var der samling i den lokale Biergarten. Beslutningerne om distancen blev skyllet behørigt ned i solen, og overbevisningen om egen formåen bredte sig. Det kunne simpelthen ikk’ gå galt

Depoterne skulle fyldes op, så der var booket bord på en meget nærliggende pastarestaurant. De sidste nerver blev sendt til hjørnespark med en dulmende øl eller lidt vino i glasset. Måske skulle den stakkels servitrice også ha’ taget en skarp. 19 forskellige bestillinger og 19 afregninger via en Visakort-maskine som stod på en supplerende etage. Det var lige før servitricen havde taget sin egen 10 kilometer inden vi var gået.

Udstyret blev også efterset på denne aften. Peer lagde lommekniv til, og Kirsten og Karin gik i gang med at få flikket Bibi’s briller sammen igen. I mellemtiden sendte vi andre lange blikke over mod den lokale Polterabend og dens ”udstyr”. Lyserøde cowboyhatte kunne godt komme i spil som næste års fælles klubpåklædning 😉 Alle gik tidligt i seng……. der var jo alt mellem 10 og 42,195 km der skulle klares om søndagen.

Søndag morgen var der fælles morgenmad, og vi fik sendt de tre seje maratonmænd af sted. Vejret var perfekt – overskyet, vindstille og ikke for varmt. Da den store flok af halvmaratonløbere skulle af sted, var solen ved at få overmagten. 10’erne sendte de ”halve” af sted i højt humør, og de ”halve” kunne tage imod 10’erne da de kom i mål.

En god rute rundt i byen, et perfekt løbevejr, højt humør, personlige rekorder og generel tilfredshed med egne præstationer. Og INGEN nye skader……!! Valbyløberne gennemførte alle som en den valgte distance. Der var i den grad lagt op til fejring om aftenen.

Der var booket en ny restaurant til formålet. Inden vi kastede os over menukortene, bød klubben på et glas bobler i aftensolen nede ved floden. Solen blinkede i vores medajler og temperaturen var røget op på ægte tysk forår. Sulten blev stillet, og servitricen forstod, at det var bedst for vores bentøj, at hun tog sig af at rende i salatbuffeten på vores vegne. Mætte og tilfredse vandrede vi mod den lokale Biergarten igen. Lettere smilende og overbærende gæster kunne se klubbens nye træningsmetode udført på slagbænken: Formanden som trådte an i den allerede legendariske Hannover-polka! Skribenten mener at kunne stå inde for, at ingen gik tørstige i seng 😉

Mandag morgen bød igen på fælles morgenmad, inden det første hold vendte bilen mod Dänemark. Resten af flokken brugte formiddagen på lidt shopping og ”afjogning” i Hannover centrum. Sulten blev stillet på….. ja gæt engang: Biergarten 

Bestyrelsen siger tak til alle deltagerne for at være med til at skabe en fantastisk oplevelse i det tyske! 9. april 2017…… der står vi klar igen på startstregen. Hotellet er adviseret, vi har ikke nævnt det for Biergarten…… men vi gør det igen i 2017. En tradition har taget form og der er plads til endnu flere deltagere!

/Lene Daugbjerg