Der var engang en løbeklub

Tak for sidst Valbyløbere – vi var mange denne dejlige solbeskinnede aften, hvor Henning tog masser af skønne billeder. Mange har spurgt til historien om Valbyløberne og her er en af dem.

5 år Janne sang
5 års fødselsdag
Så mange var vi d. 18. august og der blev sunget Valbyløbernes julesang så intet øje var tørt

Valbyløberne blev stiftet 1.august 2010, men vi har løbet længe i Valby.

Hilbert Kristiansen tog nemlig initiativ til at danne et løbehold under Valby Idrætsforening allerede i 2003. Og så løb vi ellers i Søndermarken og Frederiksberg Have hver torsdag. Senere fandt vi Kirkegården, ValbyParken, Tippen og Damhussøen, for vi blev motiverede og ønskede at løbe længere ture og komme mere omkring i Valby og omegn.
Nu løber Hilbert ikke med os længere, men alle Valbyløbere har vist stiftet bekendtskab med “Hilbert-bakken” i Søndermarken. Ellers spørg for det er en legendarisk træningsbakke!
Løbeholdet voksede støt og roligt og i 2008 løb projektet Start to run af med DGI som samarbejdspartner. Et træningsforløb for at få folk i gang med at løbe i Valby, og det lykkedes ganske fint. Mange medlemmer “lærte” at løbe her og er stadig med.
Projektet sluttede af med at alle nye løbere løb med i Forårsklassikeren i ValbyParken 2009, et motionsløb vi arrangerede sammen med Lokaludvalget, Valbybladet og Sportmaster.

Løbeholdet i Valby Idrætsforening voksede stadig i medlemstilgang, og i 2010 tog vi så beslutningen om at danne vores egen forening. Valbyløberne.  Fokus er nu udelukkende på løb. Og på en løbeklub hvor sammenholdet er kittet sammen med s’er, vi er sociale, bliver sunde, har det sjovt…og får trænet seriøst
Valbyløberne holdt stiftende generalforsamling den 10.august 2010, og det er denne dato, vi netop har fejret i vores løbklub som vores 5 års fødselsdag, med endnu flere s’er.
Først seriøs træning, så sang, sjov i Søndermarken, saltstænger og s-champagne.
Vi ses i løbesko
Sus